Installateur Telecom

JOJO SYSTEMS

Je staat in voor de installatie van telefooncentrales. Je werkt altijd op locatie regio Limburg en samen met je collega’s lever je een volledig systeem af, waarna je op het einde van de dag trots kan zijn op het gerealiseerde project!

Profiel
•       Je hebt een diploma behaald in de richting van Elektronica – ICT, Toegepaste Informatica of Multimediatechnologie, bij voorkeur op bachelor niveau, of je kan referenties van vorige werkgevers voorleggen als monteur in telecominstallaties
•       Je hebt een goede kennis én sterke interesse in computers en netwerken
•       Je bent gemotiveerd en gedreven en krijgt voldoening van de terugblik op gerealiseerde projecten
•       Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
•       Je bent sociaal, flexibel, stipt en hebt zin voor orde en netheid
•       Je woont op max. 25km van Opglabbeek
•       Je kan een recent getuigschrift van goed zedelijk gedrag voorleggen

Aanbod
Je komt terecht in een gezonde en dynamische onderneming, met een jong en enthousiast team! Een toffe, uitdagende, afwisselende, boeiende job staat je te wachten met loon in evenredigheid met de inzet en prestaties en kans op een samenwerking op lange termijn.

Voel jij je aangesproken en denk je deze uitdaging aan te kunnen, dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Contactpersoon: Luc Jansen

email: Luc.jansen@jojo.be

Reacties zijn gesloten.